Етикетки - Реклама Маркет
Актуальні ціни уточнюйте у менеджера

Етикетки

Зображення - Етикетка паперова - РА Реклама Маркет
Етикетка паперова15 грн/шт
Етикетка на самоклеючій плівці340 грн/м2
Етикетка на самоклеючому паперівід 15 грн/шт
Цінники500 грн/1000 шт
Етикетка на шампанське150 грн/шт
Етикетка на банки3,50 грн/шт

Виготовлення етикеток в Полтаві

Початковий етап у створенні та виробництві будь-якого товару народного споживання. В першу чергу при покупці будь-якого товару ми звертаємо увагу на його оформлення, в тому числі на етикетку. Виріб несе в собі необхідну інформацію про продукт і його виробника, а також формує загальне враження про бренд. Тому важливо, щоб назва і логотип вашої компанії асоціювався у клієнта тільки з якісними товарами.

Виробництво етикеток не почнеться без дизайн-проєкту, адже це один з найважливіших елементів, який грає вирішальну роль в питанні придбання. Якщо покупцю не сподобається обгортка, навіть якщо якість продукції буде на висоті, він навряд чи купить такий товар.

Етикетка паперова

Такі вироби друкуються цифровим (при невеликих тиражах) або офсетним (для великих тиражів) способом. Можуть бути різноманітних розмірів і форм.

Якщо зачепити тему переваг даного виду поліграфічної продукції, варто зазначити низьку вартість і швидкість виконання замовлення, завдяки простій технології виробництва.

Етикетка на самоклеючому папері

Технологія виробництва цього виду повністю повторює технологію попереднього. Однак на відміну від простої паперової етикетки або наклейки виготовляється зі спеціального паперу, що дозволяє клеїти стікер на будь-який товар з мінімальними часовими витратами.

Етикетка на самоклеючій плівці

Такі вироби виготовляють завдяки технології широкоформатного, шовкотрафаретного друку і плотерної порізки. Етикетки з вінілової плівки не бояться вологи та сонячного світла, інших механічних впливів. Їх можна помістити на будь-яку поверхню — від паперу до дерева або металу.

Цінники

Рекламний цінник — інформатор, який показує вартість і можливі знижки зацікавленому покупцю. Така, на перший погляд, непомітна деталь грає важливу роль у створенні позитивного іміджу Вашого підприємства.

Виготовлення цінників можливе не тільки з паперу, але і з пластику або дизайнерського картону. В таких випадках використовується метод шовкотрафаретного друку. В такий спосіб вартість товарного цінника збільшується, однак і вид самого виробу буде більш показний в очах потенційних клієнтів.

Етикетка на шампанське

Наліпка на шампанське або на будь-який інший напій часто виготовляється на якийсь урочистий захід, весілля або Новий рік. Пляшка з ексклюзивним нанесенням виглядає оригінально, чудово підійде як приємний сувенір клієнту або колезі. Виготовлення таких виробів майже не обмежене в виборі технології або матеріалу, тому на шампанському можна побачити як паперові, так і виготовлені з вінілової плівки етикетки.

Етикетка на банки

Етикетки на банки можна виділити в окрему категорію товарів, враховуючи своєрідність виробництва таких стікерів. Законсервовані у відповідну тару продукти зберігаються довго, а тому й етикетка повинна зберігати товарний вигляд протягом довгого часу.

Рекламне агентство “Реклама Маркет” виготовляє етикетки в Полтаві різноманітними способами. Для того, щоб обрати оптимальний варіант, зверніться до наших менеджерів, вони підкажуть який спосіб найкраще підійде для досягнення Вашої цілі. Це можна зробити замовивши прорахунок на сайті або зв’язавшись з нами зручним способом.